• itulau_fanua

Tala Fou

Spacer Mo Aerosol: Faʻatoʻilaloina o Luʻitau Atinaʻe mo se Lumanai Matagofie

E ui lava i nisi o luʻitau na feagai i le taimi o le atinaʻe, o le spacer mo le aerosol o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia le folafolaga o se meafaigaluega taua i le matata o vailaʻau manava.

Nebulizers o ni mea taua tele e fesoasoani e tu'uina atu vaila'au mai le inhaler sa'o i le mama. Latou te faia se sao taua i le faʻateleina o le teuina o vailaʻau ma faʻaitiitia ai aʻafiaga itu. O le manaʻoga mo gaskets ua matua faʻatupulaia i tausaga talu ai ona o le faʻateleina o faʻamaʻi manava e pei o le sela ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi (COPD) o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia.

O se tasi o mataupu autu o loʻo feagai ma le atinaʻeina o le spacer o le faʻamautinoaina o le lelei atoatoa ma le aoga. O le fa'atulagaina o se va'ava'a e mafai ai ona fa'ao'o lelei vaila'au a'o fa'aitiitia le gau ma le tu'u i le gutu ma le fa'a'i ose lu'itau taua. O lo'o galulue tagata su'esu'e ma inisinia e ausia le paleni lelei i le va o le lapo'a, foliga ma meafaitino mo le tu'u lelei o vaila'au i totonu o māmā.

O le isi luʻitau na faʻafeiloaʻi o le faʻamautinoaina o le faʻaoga-faauo ma le faigofie o le faʻaogaina. Gaskets e tatau ona faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻapalapala, faʻamama ma tausia. O le tu'uina atu o fa'atonuga manino ma se faiga faigofie mo le fa'aoga sa'o e taua tele i le fa'amautinoaina o le tausisia e le ma'i ma sa'o le fa'atonuina o vaila'au. E le gata i lea, o le pad e tatau ona feaveaʻi ma faigofie mo tagata gasegase e ave ma faʻaoga i soʻo se taimi ma soʻo se mea.

I le faaopoopo atu i nei luitau faʻapitoa, o le tau-lelei o se mataupu taua foi. E taua tele le atinaʻeina o spacers e taugofie ma faigofie ona faʻaoga mo le tele o tagata gasegase. O lo'o su'esu'eina e le au su'esu'e ma le au gaosi mea fou ma fa'agaioiga gaosiga e gaosia ai gaskets i tau maualalo e aunoa ma le fa'aleagaina o le lelei ma le fa'atinoga. E ui i lu'itau, e tumau pea le susulu o le lumana'i mo gaskets aerosol.

O su'esu'ega faifaipea ma fa'atekonolosi fa'atekonolosi o lo'o fa'aauau pea ona tuleia tua'oi o le gasket design, fa'atalanoaina fa'afitauli e pei o le lelei o le tu'uina atu o vaila'au, fa'aoga-fa'auoga ma le taugofie. A'o fa'atupula'ia le mana'oga mo vaila'au manava, o le a fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le taua o va'alele fou ma aoga.

O taumafaiga faʻatasi i le va o kamupani vailaʻau, fomaʻi ma inisinia e mafai ona fesoasoani e foia faʻafitauli o loʻo feagai. O lo matou fa'aauauina ma le alualu i luma i le atina'eina o spacers o lo'o fa'amamafaina ai la matou tautinoga i le fa'aleleia atili o le manava i le lalolagi atoa.

I se aotelega, e ui lava o le atinaʻeina o aerosol gaskets na feagai ma luitau, o lona gafatia i le lumanaʻi e tele. E ala i le foia o tekinolosi, faʻaaogaina ma faʻafitauli tau-tau, e mafai ona faʻaauau pea ona faʻaleleia e spacers ma faia se sao taua i le faʻaleleia o le tuʻuina atu o vailaʻau manava, iʻu ai i le faʻaleleia o taunuʻuga maʻi ma le lelei o le olaga.

O a matou oloa e pei o le Aerosol Spacer, Bubble humidifier, Nasal oxygen cannula, Nebulizer Mask, Oxygen Masks, Feeding Syringes ua faʻamaonia e le tusi resitalaina o masini faʻafomaʻi faʻapitoa faʻatasi ma le CE ma ISO faʻamaonia. Matou te tuuto atu foi i le suʻesuʻeina ma le gaosigaspacer mo aerosol, afai e faʻatuatuaina oe i la matou kamupani ma fiafia i a matou oloa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i matou.


Taimi meli: Oke-18-2023