• itulau_fanua

Tala Fou

O fea e fa'atau ai Asthma Spacer?

Ua fautuaina e le Asthma Canada so'o se tasi, o so'o se matua, o lo'o fa'aaogaina se puffer e tatau ona mafaufau e fa'aaoga se spacer. E mafai e se foma'i fa'afoma'i, foma'i manava, faia'oga foma'i, po'o se foma'i pe fa'apefea ona e fa'aogaina lau puffer ma o le a fautuaina le masini sili mo oe.
E fautuaina e fa'aoga e tamaiti se masini va'ava'ai ma a latou puffer.

Ua Fautuaina e Lenei Vaega Asthma le Fausia o Lau Lava Avanoa Ise Fagu Palasitika

Ole Asthma ose fa'ama'i ole lalolagi, ae e leai sona a'afiaga.

O se tasi o mea, e fesootaʻi atu i le tele o itu, e aofia ai le faaleagaina o le ea, ulaula, ma le le lava o togafitiga faafomaʻi, lea e sili atu ona ogaoga i atunuu matitiva.

O a'afiaga e mafai ona va'aia i fuainumera o tagata maliliu. E tusa ai ma le Global Asthma Network, o le matua-standardized asthma mortality e sili ona maualuga i Fiti, Filipaina, ma Aferika i Saute. E ui ina maualalo le oti ole sela i le aotelega, e mafai ona puipuia.

O se tasi o mafua'aga o tagata, aemaise lava tagata matutua matutua, o lo'o feoti pea i le sela, ona o nofoaga e leai ni punaoa, e faigata ona maua i latou e puipuia. O nei faiga fa'afoma'i e ono taula'i atu i fa'amalologa nai lo. O le mea lea, i atunuu maualalo tupe maua, e tusa ai ma le Global Asthma Report 2018, o le toʻatele o tagata mamaʻi fomaʻi o loʻo togafitia i luga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi. I lena taimi atonu ua tuai tele. O se tasi o faiga fa'avae e tatau ona tu'uina atu fuala'au ma le tausiga mo le puipuia o tagata e a'afia e le gafatia.

Ae e ui ina lavelave le gaosiga o mea e manavaina ai le sela, ma e matua'i maketiina, e le mana'omia ona taugata se tasi mea faigaluega. O le mea moni, e tusa ai ma le Global Asthma Network e mafai ona faia i le faʻaaogaina o mea masani e maua ma lafoai.

a

o loʻo matou gaosia le Aerochamber, okesene mask, nebulzier mask, Venturi Mask
mill of spacer mo le sela, facotry o MDI spacer

Pls asiasi i la matou upega tafaʻilagi:http://ntkjcmed.commo nisi fa'amatalaga

Pls send inquiry to: ntkjcmed@163.com

Tagata fa'afeso'ota'i: John Qin
Telefoni/WhatsApp: +86 19116308727

Pule Sili o oloa auina atu i fafo


Taimi meli: Mati-25-2024